IZBOR NAJBOLJŠIH

Et cetera je od svoje ustanovitve postal vodilni dobavitelj inovativnih tehnologij na področju tiska fleksibilne embalaže, etiket, ofsetnega tiska, ekstruzije in reciklaže. Naša visoko usposboljena delovna enota zagotavlja vedno napredne rešitve za kliente širom sveta.

It‘s not about everything – it‘s about the best.

Bobst

BOBST – FLEXO TSIKARSKI STROJI C.I

Vrhunska tehnologija in visoki proizvodni standardi zagotavljajo vrhunsko kakovost tiskanja in dolgotrajno vrednost. S svojim ponudbo različnih modelov tiskarskih strojev, srednjih do izjemno širokih tiskarskih širin, izpolnjujejo tiskarski stroji BOBST CI flexo pogoje najzahtevnejših aplikacij tiska na ovojnine, etikete, papir, flexibilne materiale in kartonski pre-print.

bobst.com BOBST – FLEXO TSIKARSKI STROJI C.I
BOBST – VAKUUMSKO OSLOJEVANJE IN METALIZACIJA

Stroji za vakuumsko oslojevanje in metalizacijo BOBST so oblikovani za oslojevanje materialov v wide web segmentu. Za naprave so značilni minimalni zastoji in vrhunska kakovost pri izjemno visokih hitrostih. Zato velja, da je družina izdelkov General vodilni globalni dobavitelj rešitev vakuumskega oslojevanje in metalizacije za barierno, dekorativno, varnostno industrijo ter uporabo v visoki tehnologiji.

bobst.com BOBST – VAKUUMSKO OSLOJEVANJE IN METALIZACIJA
BOBST – LAMINACIJA

Rast industrije fleksibilne embalaže je povzročil potrebo po tehnično zahtevnih kompozitnih strukturah visoke kakovosti. Od 1960-ih družba BOBST prek družine izdelkov Rotomec, kot tehnološko vodilni proizvajalec naprav za laminacijo, ponuja naprave, ki dopolnjujejo ponudbo naj kvalitetnejše opreme za globoki tisk, flexo tisk in naprav za dodelavo.

bobst.com BOBST – LAMINACIJA
BOBST – GLOBOKI TISK

Družba BOBST je več kot petinsedemdeset let sodelovala pri snovanju in izdelavi tiskarskih strojev za rotacijski globoki tisk. Da bi BOBST danes postal vodilni proizvajalec opreme za globoki tisk, je od svojih začetkov družba BOBST z družinami izdelkov Rotomec in Kochsiek stalno uporabljala svoje znanje o procesu in specifičnih zahtevah trga, da bi našla najbolj produktivne in dobičkonosne rešitve za industrijo flexibilnih materialov, papirja in kartona.

bobst.com BOBST – GLOBOKI TISK – BAKROTISK
Bobst
Razumem
Stran uporablja piškotke. Več o tem