Et cetera

je vodilni dobavitelj naprav in storitev za proizvodnjo embalaž iz papirja, kartona, valovitih plošč, plastike in drugih fleksibilnih materialov, ter za specifiko tiska nanje.
Skupina je bila ustanovljena leta 1998, od takrat je je poslovno prisotna v 8 državah, sodeluje z več kot 300 proizvodnjami in zaposljuje 4 strokovne teame.
Na vsakem koraku poslovanja v vsakem pogledu Et cetera ustvarja vrednost:

strategija

NAŠ CILJ

Rasti hitreje od trga. Naša pričakovanja: da bi storitve na vseh področjih našega delovanja prevzemale vodilno vlogo v svojem tržnem sektorju na dolgi rok. To dvoje bi radi dosegli in s tem v vidu, je naša streategija razvila štiri poslovne usmeritve: tehnološko, vodstveno, povezovalno in trajnostno.

VODSTVENA UČINKOVITOST

Et cetera zastopa najboljše dobavitelje iz celega sveta. Da ostaja mednarodno konkurenčna , konstatno izboljšuje svojo učinkovitost. Naši cilji so: 0 neskladnosti, 100 procenta dostava na dogovorjen rok. Vsi zaposelni so seznanjeni s temi cilji in so tudi zavezani k njihovi izpolnitvi. Znotraj podjetja uvajamo “lean management “, da bi naloge projektov bile za zaposlene karseda transparentne.

NAJBOLJŠA MREŽA

Verjamemo, da so močne povezave in dobri odnosi s partnerji vodilo razvoja in rasti trga. Zato skrbimo za odprte komunikacijske kanale za redno povratno informiranje med udeleženci procesa dela na vseh pomembnih nivojih: pri razvoju poslovnih strategij, tehnološki inovativnosti, prodaji, servisu in pri storitvah. Sodelujemo tudi z uporabniki, drugimi dobavitleji, proizvajalci surovin, univerzami in drugimi institucijami z namenom širjenja našega znanaja, boljšega pregleda znotraj stroke in zato usmerjenih reakcij na dogajanje. Prav to nam pomaga pri realiziaciji tehnološko zahtevnih projektov in pri razvoju partnerstev na dolgi rok.

S TEHNOLOGIJO NAPREJ

Et cetera dobavlja samo najbolj napredne rešitve za ekstruzijo plastike ter recikliranja in najbolj napredne naprave za tisk. Prav ta tehnološko neizprosna natančnost izvedbe strojev, ki jih dobavljamo našim klientom zagotavlja dolgoročen uspeh. Pri nas nihče ne počiva na lovorikah. Vsi vedno znova iščemo, si postavljamo vprašanja, vedno izzivamo tehnološki status quo. Na poti od želja klientov do končenga produkta smo odprti za nove ideje. K razvoju pristopamo iz vseh smeri, zato na reštive gledamo širše nazorsko. Z inovativnimi predlogi radi presegamo horizonte in predlagamo poti proizvodje po katerih do danes ni stopal še nihče.

TRAJNOST

Na Et ceteri ne verjamemo v tekmo za hiter profit, ampak si namesto tega želimo dolgoročno in trajno rast. Kot rezultat te poslovne etike so vse odločitve ovrednotene v neposredni zvezi z njihovo ekonomsko, ekološko in družbeno trajnostjo. Pri izbiri visoke tehnologije, ki jo dobavljamo zagotavljamo pogoje za produkcijo ki je gospodarna z viri, da izboljšamo energetsko učinkovitost ne samo v našem podjetju pač pa predvsem znotraj produkcijiski liniji naših odjemalcev.

etc. kultura

BAZA NAŠEGA USPEHA

Skozi leta našega poslovanja so naše vrednote postale jasno začrtane. Prav dogovor o tem združuje posameznike , zagotavlja orientacijo med odločitvami in zato odločilno botruje našim uspehom.

ZA ZAPOSLENE

Prepoznam možnosti in jim sledim.
Ustvarjam spremembe in zdržim negotovosti.
Vrednotim vpliv mojega delovanja. Za mojo akcijo prevzemam odgovornost.

VEMO KAJ DELAMO

Svetujemo in svarimo.
Smo spretni in vemo kako in zakaj delamo.
Zmotimo se, a se učimo. Stvari radi razumemo.

ODPRTOST & KOMUNIKACIJA

Vse karte vržemo na mizo.
Spoštujemo naše sogovornike in jim izkazujemo zaupanje.
Dobro poslušamo preden sodimo. Premoščamo nestrinjanja. Iščemo profesionalne debate.

STRAST

Dobri smo v tem kar počnemo.
Za naše ideje se borimo.
Radi smo del teama z visokoletečimi dosežki.

INTEGRITETA

Obljubljamo kar zmoremo in kar zmoremo obljubljamo.
Vodimo proces dela.
Ne vdamo se skušnjavam.

o nas

Razumem
Stran uporablja piškotke. Več o tem